Carnaval trends 2020

Ditmaal de verwachting voor succesvolle carnavals kostuums in 2020. Wat de Carnaval trends van afgelopen jaar waren heb je zelf meegemaakt en anders lees je het hier terug.

Een ding weten we wel zeker, de invloed van succesvolle films en series zal ook het komende jaar weer het straatbeeld bepalen. 2019 en 2020 zijn de jaren bij uitstek van superhelden.

Superhelden

Denk hierbij aan kostuums uit de zeer succesvolle Avengers reeks of andere superhelden van Marvel.

Dergelijke kostuums zijn beschikbaar van eenvoudige versies tot haast volwaardige replica’s. Neem als voorbeeld onderstaand Captain America kostuum. Met een prijs van € 300 aan de hoge kant maar daar staat een zeer hoge mate van afwerking tegenover.

Liever wat goedkopers? Onderstaand Spiderman kostuum scoor je al voor slechts € 22,- Geen geld al zeggen we het zelf! Of wat te denken van dit Venom kostuum?

Liever een anti-held kostuum? Wat te denken van de bioscoop hit van 2019: The Joker! Of Birds of Prey, de nieuwste Harley Quinn film van 2020!

Disney

Ook Disney films en dus animatiefilms zijn een mooie inspiratie voor verkleedkostuums. Met als voorbeelden van het afgelopen jaar de release van de nieuwe Toy Story en Vaiana 2.

Deze kostuums zijn er zowel voor kinderen als volwassenen. Interesse? Klik dan zeker op één van de afbeeldingen.

Dierenpakken

Wat het al jarenlang goed doet, bij zowel jong als oud en ook zal blijven doen zijn dierenkostuums. Dergelijke haast tijdloze pakken zijn er in een eindeloze variëteit. Kun je het dier bedenken, dan kun je er waarschijnlijk een pak van vinden.

Een potentiële trend voor 2020 is dan ook prehistorische dieren, of wel dinosaurussen. Het bijzondere aan deze kostuums is dat ze er zowel in reguliere vorm als opblaasbare variant zijn.

Een opblaasbare dinosaurus pak heb je voor slechts € 28,- en de normale kostuums scoor je zelfs voor nog minder!

Where’s Waldo?

Liever een niet alledaags kostuum? Wat dacht je van de semi-stripheld Waldo? Je weet wel, die slungel met z’n rood wit gestreepte shirt die altijd verstopt zat in die zoekplaatjes.

Verkrijgbaar voor € 22,- voor zowel dames, heren als kinderen. Met dit kostuum zijn leuke reacties gegarandeerd!

Geen tijd voor lange levertijden? Kijk eens op Bol.com

Enthousiast over wat je gezien hebt? Deel het dan!